Záverečná skúška v akreditovanom študijnom programe Generalista ľudských zdrojov

21.02.2022
Dňa 14. februára 2022 sa v tréningovom centre na Fakulte sociálno-ekonomických vzťahov uskutočnila záverečná skúška v akreditovanom študijnom programe Generalista ľudských zdrojov, č. 1638/2020/124/1 - modul 3 – Riadenie výkonu a odmeňovanie zamestnancov. Účastníci úspešne vyriešili modelové situácie, s ktorými sa pravidelne budú stretávať v práci personalistu v praxi.

Prostredníctvom nasimulovaného výrobného podniku je v tréningovom centre vytvorené tréningové prostredie, v ktorom študenti riešia rôzne zadania a situácie, čím nadobudnú reálne praktické zručnosti. Na získanie a upevnenie vedomostí a zručností využívame interaktívne metódy vzdelávania, pričom účastníci sú aktívne zapájaní do návrhov a tvorby podnikových riešení.

Modul riadenie výkonu a odmeňovanie nadväzuje na modul vzdelávanie a rozvoj zamestnancov s ohľadom na životný cyklus pracovnej sily. 

Absolventi tretieho modulu Riadenie výkonu a odmeňovanie zamestnancov dokážu:
 
  • vyhodnotiť výkon zamestnanca a navrhnúť opatrenia na jeho zvýšenie,
  • má praktické zručnosti nastaviť optimálnu mzdovú štruktúru a systém finančných a nefinančných benefitov pri zohľadnení kritérií férovosti, trhových podmienok a nákladovej efektívnosti;
  • vie zosúladiť proces riadenia výkonu a odmeňovania zamestnancov.

Účastníci kurzu hneď po absolvovaní skúšky pokračovali v trénovaní personálnych procesov v poslednom module 4 Angažovanosť zamestnancov a zamestnanecké vzťahy.



Návrat na aktuality