Trenčianska univerzita prechádza na dva týždne na online výuku

12.10.2020
Vážení študenti, Trenčianska univerzita prechádza z preventívnych dôvodov od 14. októbra 2020 na dva týždne na online výuku.

Hoci je univerzita stále v zelenej zóne, situáciu ohľadom pandémie riešime s najväčšou vážnosťou a zodpovednosťou a denne prehodnocujeme vydané opatrenia. Okolnosti na Slovensku sa nevyvíjajú priaznivo a keďže chce univerzita maximalizovať ochranu zdravia svojich študentov a zamestnancov, napriek zavedeným prísnym bezpečnostným opatreniam, bude vyučovanie na dvoch najväčších fakultách (Fakulta zdravotníctva a Fakulta sociálno-ekonomických vzťahov) zabezpečené online. Výnimkou sú praktické cvičenia na Fakulte zdravotníctva, ktorých výučba online je veľmi náročná.

Či sa univerzita vráti k prezenčnej forme štúdia bude závisieť od aktuálnej pandemickej situácie a nariadení Úradu verejného zdravotníctva. Študentov budeme včas informovať. Zriadený je aj informačný kanál covid19@tnuni.sk, kde môžu študenti a zamestnanci získať aktuálne informácie ohľadom epidemiologickej situácie a ochorenia COVID-19. Študenti zatiaľ môžu zostať na internátoch, apelujeme však na každého študenta a jeho vlastnú zodpovednosť, aby dôsledne dodržiaval pokyny ÚVZ SR.



Návrat na aktuality