Letná škola Climate-KIC Journey Summer School

10.02.2020
Najväčšia európska skúsenosť so vzdelávaním v oblasti zmeny klímy - Letná škola Climate-KIC Journey Summer School spája každý rok viac ako 300 študentov. Štvortýždňový kurz ponúka jedinečnú kombináciu akademického štúdia a obchodných a inovačných skúseností z reálneho sveta v celej Európe s cieľom vytvoriť budúce vedúce postavenie v oblasti zmeny klímy. Počas Journey sa účastníci zoznámia s rozvojom podnikania, riadením inovácií a najdôležitejšími výzvami zmeny klímy. Letná škola poskytuje študentom príležitosť stretnúť sa s miestnymi zúčastnenými stranami, zúčastniť sa workshopov a exkurzií zameraných na skúmanie klimatických problémov a získať praktické zručnosti. Letná škola sa bude konať v troch európskych mestách v medzinárodnom inšpiratívnom prostredí. Účastníci budú diskutovať o svojich nápadoch a návrhoch v multidisciplinárnych tímoch podobne zmýšľajúcich ľudí za pomoci odborníkov na inováciu v oblasti klímy, školených trénerov a podnikateľov.

Hľadáme študentov magisterského a doktorandského štúdia alebo mladých odborníkov, ktorí prinášajú odborné znalosti potrebné na vytváranie podnikateľských / projektových nápadov súvisiacich s adaptáciou a zmiernením zmeny klímy. Vyžaduje sa vysoká úroveň angličtiny a vynikajúce vzdelávacie výsledky. Cesta je pre všetkých občanov EÚ bezplatná.

Journey je počas 2 období v roku 2020: 28. júna - 25. júla a 2. - 29. augusta.

Viac informácií a aplikácie nájdete na nižšie uvedenom odkaze:

Webináre Journey:
Zaregistrujte sa do jedného z našich informatívnych webinárov Journey, kde zdieľame ďalšie podrobnosti o programe, a môžete klásť akékoľvek otázky súvisiace s cestou: Journey:
1. Zaregistrujte sa do webinára Journey CEE dňa 10. februára 2020 15:00 SEČ o:
https://attendee.gotowebinar.com/register/471122191209130036
Po registrácii dostanete potvrdzovací e-mail obsahujúci informácie o pripojení sa k webináru.
2. Zaregistrujte sa do webinára Journey CEE 12. februára 2020 o 11:00 SEČ o:
https://attendee.gotowebinar.com/register/428732973554963723
Po registrácii dostanete potvrdzovací e-mail obsahujúci informácie o pripojení sa k webináru.

Registrácia:

https://journey.climate-kic.or/apply-now-2/



Návrat na aktuality