VPLYV INDUSTRY 4.0 NA TVORBU PRACOVNÝCH MIEST

20.09.2019
Medzinárodná vedecká konferencia „Vplyv Industry 4.0 na tvorbu pracovných miest nadväzuje na predchádzajúcu úspešnú konferenciu z jesene roka 2018, ktorej zborník je evidovaný v databáze Web of Science spoločnosti Clarivate Analytics. Ide o sériu tradične poriadených podujatí Fakulty sociálno-ekonomických vzťahov v oblasti riadenia ľudských zdrojov a personálneho manažmentu. Konferencia sa koná v prostredí kúpeľného mestečka Trenčianske Teplice a koná sa v rámci projektu VEGA: č.1/0430/18 Vplyv Industry 4.0 na zmeny pracovných miest, s podporou SOVA DIGITAL a.s. Zameriava sa na aktuálne otázky trhu práce a vplyvu 4. priemyselnej revolúcie na zmeny na trhu práce, v oblasti riadenia ľudských zdrojov, vyhľadávania zamestnancov, pracovnej migrácie, sociológie, politológie, právnych disciplín, hospodárskej politiky, medzinárodných vzťahov, regionálneho rozvoja, demografie a na problematiku zavádzania nových technológií vo všetkých oblastiach spoločenského života.

Na plenárnom zasadnutí vystúpi Ing. Eva Vanková z VETROPACK Nemšová, s.r.o. Nemšová, Ing. Martin Morháč predseda predstavenstva SOVA Digital a.s. a Ing. Martin Hošták, PhD. z Republikovej únie zamestnávateľov. Medzinárodný vedecký a organizačný výbor zaručuje jej kvalitu. Pod jeho vedením bude vydaný recenzovaný zborník príspevkov, ktorý bude zaslaný na indexáciu Web of Science spoločnosti Clarivate Analytics a databáze Scopus spoločnosti Elsevier.
Cieľom konferencie je stanoviť základné otázky pre nezávislý základný výskum, ktorý bude realizovaný v rámci projektu VEGA, realizovaný na Fakulte sociálno - ekonomických vzťahov Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne.
Účastníci sa môžu na konferenciu prihlásiť pomocou online formulára. Konferenčný poplatok činí 85 € a zahŕňa 2 x coffee break, obed, večeru, spoločenské posedenie a elektronický zborník. Ubytovanie si účastníci konferencie môžu sami zabezpečiť v hoteli Krym v cene 60 € za jednolôžkovú, alebo 70€ za dvojlôžkovú izbu na noc vrátane raňajok. V cene nie je miesta daň. Prijímané budú príspevky v slovenskom, českom a anglickom jazyku. Rokovacím jazykom konferencie bude slovenčina, čeština, angličtina a ruština.

Viac informácií na stránke konferencie



Návrat na aktuality