Baví ťa ekonómia a chceš vedieť viac? Príď na Ekonomický base camp!

20.09.2023
Prečo čelíme v posledných rokoch vyššej inflácii? Koľko peňazí dlžíme v mene štátu? A ako možno ekonómiu využiť v prospech lepšie fungujúceho zdravotníctva? To je len niekoľko otázok, ktoré prináša Ekonomický base camp. INESS prichádza s jedinečnou príležitosťou pre študentov a pripravuje 2. ročník tohto ekonomického seminára, ktorý okrem prednášok a diskusií prináša aj osobnostný rozvoj a networking.

Termín:
26. – 29.10.2023 v hoteli Bystrička pri Martine

Čo a kto vás čaká?
Seminár s prednáškami, workshopmi a networkingom v podaní lektorov a lektoriek z INESS-u. Juraj Karpiš, Radovan Ďurana, Martin Vlachynský, Róbert Chovanculiak, Pavel Potužák a ďalší vám porozprávajú viac o súčasnej inflácii, investovaní, hospodárení štátu, či o tom, ako ekonómia môže pomôcť vylepšiť služby v zdravotníctve či v školstve. Cieľom je posunúť vás vpred v ekonomickom myslení a lepšie sa zorientovať v aktuálnych top témach zo sveta ekonomiky.

Aká je cena?
Za 4 dni (od štvrtka večera do nedele obeda) je účastnícky poplatok pre študentov 159 eur. Cena zahŕňa ubytovanie, stravu, program a študijné materiály. Absolventi získajú aj certifikát. Ak máte s poplatkom problém, vieme v ojedinelých prípadoch poskytnúť sociálne štipendium vo forme zľavy z účastníckeho poplatku.

Ako sa prihlásiť?
Na webe https://iness.sk/ebc stačí vyplniť prihlasovací formulár. Keďže kapacita programu je obmedzená, sme nútení z účastníkov vyberať, preto si, prosím, na vyplnení prihlášky dajte záležať. Podmienkou účasti je zvedavosť a záujem o ekonómiu a aktuálne dianie.

Tešíme sa na vašu prihlášku!



Návrat na aktuality