Referencie

doc. Ing. Michal Fabuš, PhD. 

Prorektor pre zahraničné vzťahy
VŠEM Bratislava

Na štúdium na FSEV TnUAD si spomínam často, nakoľko pôsobím aj v rámci vysokoškolského vzdelávania a preto dodnes prichádzam do kontaktu s kolektívom pedagógov univerzity. Prístup pedagógov počas štúdia bol na vynikajúcej úrovni, snažili sa odovzdať nielen vedomosti ale aj praktické skúsenosti, ktoré dnes využívam v praxi. Dnes zastávam riadiace pozície v akademickom svete ako aj hospodárskej praxi, tu využívam zručnosti, vedomosti a kompetencie, ktoré som nadobudol pri štúdiu na mojej Alma mater. Ďalšie zamestnania: PROEN s.r.o. – partner / konateľ; SAOH – Slovenská asociácia obehového hospodárstva j.s.a. – člen predstavenstva; Výskumná agentúra (štátna rozpočtová organizácia s právnou subjektivitou) – člen Rady VA; ASPEK – Asociácia priemyselnej ekológie na Slovensku, o.z. – člen prezídia; Vedecko-výskumný inštitút európskych štúdií v Bratislave, o.z. – prezident

Ing. Denisa Miňďárová

absolventka 2007, Director Global Compensation & Benefits, Global HR Projects and Analytics Expert

Štúdium na FSEV TNUAD som si po absolvovaní gymnázia vybrala pre zaujímavú kombináciu ekonomických predmetov a humanitných vied. Odbor Ľudské zdroje a personálny manažment mi poskytol nielen užitočné vedomosti a vhľady do tejto oblasti, ale formoval aj moje postoje k tejto krásnej a zároveň náročnej profesii. Toto štúdium bolo pre mňa vynikajúcim štartom do HR paxe, v ktorej pracujem od skončenia školy. Niektoré predmety ma ovplyvnili natrvalo a položili základ toho, čomu sa venujem na profesionálnej úrovni doteraz, ako napr. systémová analýza procesov alebo práca s databázovými systémami. Toto štúdium malo aj výrazný dopad na rozvoj mojich komunikačných a prezentačných zručností. Okrem toho mám samozrejme mnoho krásnych zážitkov spojených s VŠ štúdiom a mestom Trenčín, kde o zábavu nebola nikdy núdza :-) Keby som si ešte raz vyberala školu, kde chcem študovať, TNUAD by bola horúcim favoritom."

Ing. Ľudmila Kňazeová

Som hrdá absolventka FSEV TNUNI. Štúdium ma veľmi bavilo a počas celých piatich rokov som mala pocit, že sa neustále odborne vzdelávam a zlepšujem v praktických zručnostiach. Počas štúdia, ale najmä po ňom som ocenila cvičenia, ktoré boli doplnené o najaktuálnejšie témy a kde sme sa venovali skutočne osvojovaniu si praktických zručnosti (ako príprava pracovnej zmluvy, skončenia, vyplňovanie formulárov a pod.). Všetky tieto vedomosti som využila ihneď po štúdiu v praxi, pretože sa mi podarilo na svojom prvom pohovore uspieť a zostať v obore ako Personálny konzultant. Môj zamestnávateľ taktiež ocenil, že aj napriek tomu, že som absolventka, mám výbornú orientáciu v personálnej oblasti a v priebehu rokov som postúpila na vedúcu medzinárodného personálneho oddelenia, kde som zastrešovala aj susedné krajiny. Nikdy som neoľutovala, že som si pre svoje štúdium vybrala TNUNI a rada ju odporúčam aj ďalším.