Oznamy

Zahájenie činnosti ALUMNI klubu FSEV

Dňa 22.9.2023 sa na Fakulte sociálno-ekonomických vzťahov v Trenčíne uskutočnilo stretnutie absolventov na svojej Alma Mater, ktorí dokončili svoje štúdium pred dvadsiatimi rokmi v roku 2003. Išlo o akciu organizovanú Alumni klubom FSEV, ktorou bola spustená činnosť samotného klubu. Cieľom Alumni klubu FSEV je spojiť absolventov nielen medzi sebou, ale aj s fakultou a jej súčasnými študentmi do vzájomne prospešných partnerstiev vedúcich k osobnému rastu, ako aj k posilneniu komunity FSEV.

Stretnutie otvorila príhovorom dekanka fakulty, Ing. Eva Ivanová, CSc. Po nej nasledovala prezentácia, ktorá poukázala na skutočnosť, aký významný pokrok Fakulta sociálno-ekonomických vzťahov za posledných 10 rokov dosiahla. Následne rektor Trenčianskej univerzity, doc. Ing. Jozef Habánik, PhD., predstavil budúce smerovanie a plány rozvoja fakulty. Absolventi pozitívne hodnotili rázne a úspešné napredovanie činnosti Fakulty; okrem iného sa dozvedeli o možnostiach programu Erasmus a o povinnej odbornej praxi, ktorú študenti na všetkých stupňoch štúdia musia absolvovať. Stretnutie bolo zakončené prehliadkou zmodernizovaných interiérov a vylepšených exteriérov fakulty.

Toto stretnutie absolventov resp. ambasádorov svojej Alma Mater tak vytvorilo silnú bázu pre ďalšiu obojstranne výhodnú spoluprácu medzi absolventami a fakultou, čo bolo aj primárnym účelom tohto aktu. 

 
 

 



Alumni klub v spolupráci s absolventom Ing. Miroslavom Ilavským organizuje dňa 22.09. 2023 stretnutie absolventov, ročník ukončenia štúdia 2003.

Program:

14.00 – privítanie absolventov koordinátorkou Alumni klubu FSEV - doc. Ing. Katarína Havierniková, PhD. - aula FSEV, TnUAD (budova C), Študentská 3, 91150 Trenčín
14.15 – slávnostný príhovor dekanky FSEV, TnUAD – Ing. Eva Ivanová, CSc.
14.30 – prezentácia FSEV – doktorandi FSEV, TnUAD
15.00 – prehliadka priestorov FSEV, TnUAD
16.00 – spoločenský program

V prípade záujmu o účasť na tomto podujatí prosím kontaktujte absolventa FSEV, člena Alumni klubu FSEV, Ing. Miroslava Ilavského:  ilavsky@isecure.sk