Zahájenie činnosti ALUMNI klubu FSEV

26.09.2023
Dňa 22.9.2023 sa na Fakulte sociálno-ekonomických vzťahov v Trenčíne uskutočnilo stretnutie absolventov na svojej Alma Mater, ktorí dokončili svoje štúdium pred dvadsiatimi rokmi v roku 2003. Išlo o akciu organizovanú Alumni klubom FSEV, ktorou bola spustená činnosť samotného klubu. Cieľom Alumni klubu FSEV je spojiť absolventov nielen medzi sebou, ale aj s fakultou a jej súčasnými študentmi do vzájomne prospešných partnerstiev vedúcich k osobnému rastu, ako aj k posilneniu komunity FSEV.

Stretnutie otvorila príhovorom dekanka fakulty, Ing. Eva Ivanová, CSc. Po nej nasledovala prezentácia, ktorá poukázala na skutočnosť, aký významný pokrok Fakulta sociálno-ekonomických vzťahov za posledných 10 rokov dosiahla. Následne rektor Trenčianskej univerzity, doc. Ing. Jozef Habánik, PhD., predstavil budúce smerovanie a plány rozvoja fakulty. Absolventi pozitívne hodnotili rázne a úspešné napredovanie činnosti Fakulty; okrem iného sa dozvedeli o možnostiach programu Erasmus a o povinnej odbornej praxi, ktorú študenti na všetkých stupňoch štúdia musia absolvovať. Stretnutie bolo zakončené prehliadkou zmodernizovaných interiérov a vylepšených exteriérov fakulty.

Toto stretnutie absolventov resp. ambasádorov svojej Alma Mater tak vytvorilo silnú bázu pre ďalšiu obojstranne výhodnú spoluprácu medzi absolventami a fakultou, čo bolo aj primárnym účelom tohto aktu. 



Návrat na aktuality