Výzvy, trendy a inšpirácie na trhu práce

12.11.2021
Dňa 11. novembra 2021 sa na pôde Fakulty sociálno-ekonomických vzťahov uskutočnila medzinárodná vedecká konferencia „Výzvy, trendy a inšpirácie na trhu práce“ v rámci projektov VEGA č. 1/0462/20 “Vyhodnotenie zmien v kvalitatívnej štruktúre medzinárodných ekonomických vzťahov pod vplyvom Industry 4.0 s implikáciou na hospodárske politiky EÚ a SR”, VEGA č. 1/0689/20 „Digitálna ekonomika a zmeny v systéme vzdelávania ako reflexia na požiadavky trhu práce“ a VEGA č. 1/0357/21 „Multiplikačné efekty kvality ľudského kapitálu na ekonomickú výkonnosť a konkurencieschopnosť ekonomiky SR“.

Konferencia nadviazala na úspešné konferencie z predchádzajúcich 3 rokov. Realizovaná bola paralelne v prezenčnej a online forme, pričom boli dodržiavané všetky protipandemické nariadenia, odporúčania a opatrenia. Aktívne sa do konferencie zapojilo 55 účastníkov reprezentujúcich 24 univerzít z 8 štátov.

Na základe spätnej väzby od účastníkov bola aj tohtoročná konferencia hodnotená úspešne a účastníci sa vyjadrili, že sa určite prihlásia aj na budúci rok. Veríme, že budúci rok sa konferencia bude môcť realizovať už výhradne v prezenčnej forme.




Návrat na aktuality