Študentské maily (office 365 účty) a globálny reset hesiel

02.04.2020
Vážení študenti,
ku dnešnému dňu bol zriadený študentský e-mail (účet Office365) každému študentovi FSEV. E-mailové účty majú tvar meno.priezvisko@student.tnuni.sk

Zároveň boli resetnuté heslá aj na všetkých existujúcich účtoch, nakoľko veľa študentov účet síce malo, ale nevedeli o ňom. Tým pádom nevedeli ani heslo. Nové heslá majú tvar: Tn0000000000 kde nuly sú rodné číslo. Heslo si môžete zmeniť na stránke https://passcore.student.tnuni.sk/

Do svojho účtu sa prihlásite prostredníctvom stránky https://www.office.com kde máte študentskú licenciu, takže si môžete stiahnuť a nainštalovať balíček Office365 balíček, OneDrive aplikáciu, Microsoft Teams a mnoho iného. Ku väčšine aplikácií existuje aj mobilná verzia.

V prípade ak Vám nejde prihlásenie je možné že máte menovca, preto skúste meno.priezvisko1@student.tnuni.sk. V prípade ak máte viac mien/priezvisk, použite vždy prvé (prvé v presnom znení ako máte v aise). Ak budete mať s prihlásením aj napriek tomu problém, tak ma prosím kontaktujte na roman.minaroviech@tnuni.sk a rovno uveďte vaše ID z aisu.

Zároveň boli zriadené nové skupinové e-maily v tvare:
FSEV-1LZDB@student.tnuni.sk - skratka v tvare 1LZDB znamená prvý ročník ľudských zdrojov denný bakalár. (Určite tieto skratky všetci poznáte z aisu takže vypisovať všetky kombinácie je zbytočné).

Ďakujem za pochopenie že nepríjemnosti spôsobené dnešnou zmenou hesiel sú mnohonásobne prevážené tým, že od dnes majú účty všetci študenti a komunikácia bude posunutá na vyššiu úroveň.

Roman Minaroviech
Technik & Admin
Fakulta sociálno ekonomických vzťahov
Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne
tel.: 032/74 00 408





Návrat na aktuality