Berlin Startup Calling 2016

15.06.2016
Zámerom súťaže pre mladých podnikateľov - Berlin Startup Calling 2016 - je podporiť mladých ambicióznych študentov uvažujúcich o založení vlastného biznisu, ktorým však chýba podpora a prostriedky pre jeho realizáciu. Víťazovi našej súťaže ponúkame okrem finančných a vecných cien aj možnosť pracovnej stáže v našej spoločnosti sídliacej v nemeckom Berlíne.

Technológie zohrávajú v dnešnej dobe dôležitú úlohu a sú jednou z hnacích síl svetovej ekonomiky. Rozvoj digitálnych technológií je predpokladom pre nárast produktivty, zmenu v prístupe k distribúcií služieb a veľkým benefitom pri zlepšovaní životných štandardov ľudí na celom svete.

Ak ste aj vy fanúšikmi digitálnych technológií a myslite si, že dokážete priniesť revolúciu v technologickom svete, tu je Vaša príležitosť! Váš nápad môže byť zameraný na akúkoľvek formu technológií od digitálu, mobilných systémov až po cloud systémy či počítače.

Berlin Startup Calling 2016
Visual Meta GmbH ponúka možnosť premeniť Váš podnikateľský zámer na realitu a to vďaka druhému ročníku celosvetovej súťaže Berlin Startup Calling 2016. Zapojte sa do súťaže pre inovácie v oblasti digitálnych technológií a vyhraj atraktívne ceny.

Pre koho je súťaž určená?
Zapojiť sa môže ktokoľvek vo veku 18 až 30 rokov.

Vaša úloha
Vypracujte prehľadnú a zaujímavú prezentáciu alebo podnikateľský plánu z oblasti digitálnych technológií a vyplň jednoduchý registračný formulár. Všetky podklady musia byť vypracované v angličtine. Váš projekt by mal byť inovatívny a realizovateľný.

Čo môžete vyhrať?
Pripravené sú ceny v hodnote 15 tisíc eur. Víťaž si odnesie 7.000 eur a získa možnosť absolvovať polročnú platenú stáž v Berlíne. Druhé miesto je honorované cenou 3.500 eur a tretie 1.750 eur. Štvrté a piate miesto bude odmenené produktami od značky Apple.

Prečo Visual Meta GmbH podporujé mladých ľudí a študentov?
Visual Meta realizuje svoje podnikateľské activity na 20 trhoch po celom svete pod značkami Shopalike, LadenZeile, UmSóLugar a Shoppala. Ich zakladatelia nikdy nezabudli, že dobrý nápad bol jediné, s čím svoje podnikanie začínali. Preto sa rozhodli podať pomocnú ruku ďalším, ktorí sa rozhodli posunúť svoje podnikateľské myšlienky na novú úroveň.




Návrat na aktuality